Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Club-speler heeft de schrik te pakken: “Durf niet meer naar huis”

Ex-Club-speler heeft de schrik te pakken Durf niet meer naar huis

De terreuraanslagen in België hebben over de hele wereld een grote indruk nagelaten. Zo ook bij heel wat profvoetballers. Vadis Odjidja, die Club Brugge in 2014 inruilde voor een avontuur bij Norwich City, is er niet meer gerust op.

De ex-middenvelder van blauw-zwart is volgens Het Laatste Nieuws allesbehalve van plan om nog snel terug te keren naar België. “Na de recente gebeurtenissen ben ik bang om naar huis te gaan. Het zet aan tot nadenken over alle mensen die niet naar huis kunnen of voor hun leven vrezen”, aldus Vadis.

Eerder deze week hadden heel wat spelers uit de Club-familie ook al getweet over de tragische gebeurtenissen. Ex-speler Ryan vatte dan weer heel mooi samen hoe we deze waanzin kunnen stoppen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws