Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels: “Tegen die 4 spitsen had ik het moeilijk in de Jupiler Pro League”

Engels: "Tegen die 4 spitsen had ik het moeilijk in de Jupiler Pro League"

Bjorn Engels lag meer dan een jaar in de lappenmand, maar haalde desondanks al snel weer een hoog niveau. Bovendien heeft de 21-jarige centrale verdediger nog heel wat groeimarge.

Tijdens een goed gesprek met Sport/Voetbalmagazine verklapte Engels welke spitsen hij tot dusver het moeilijkst te bekampen vond. “Nikolaos Karelis van Genk vond ik een lastige, net als Stefano Okaka. Heb ik afgezien! Maar de hele ploeg had het tegen Anderlecht moeilijk.”

“Ik speel nochtans graag tegen fysiek sterke spitsen, maar het was pas mijn tweede wedstrijd in veertien maanden. Dat voelde ik. Een paar weken ervoor trapte ik zelfs tijdens de trainingen geregeld op mijn adem.”

“Vroeger vond ik ook Aleksandar Mitrovic vervelend om tegen te spelen. Hij is levensgevaarlijk in de zestien. En dan is er natuurlijk ook nog Jelle Vossen. Gelukkig speelt die nu bij ons!”, lacht Engels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws