Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels schat zijn kansen op het EK in Frankrijk in

Engels schat zijn kansen op het EK in Frankrijk in

Bjorn Engels heeft intussen zijn eerste dagen als Rode Duivel achter de rug en geniet met volle teugen. De 21-jarige verdediger werd door Zenit-speler Nicolas Lombaerts geholpen bij zijn integratie in de groep. 

“Het geeft een fantastisch gevoel om bij zo’n groep te mogen komen”, vertelt Engels aan Het Nieuwsblad. “Hier op training gaat alles er veel sneller en steviger aan toe.” Desondanks maakt de Brugse verdediger naar verluidt indruk bij bondscoach Marc Wilmots. Toch blijft hij met zijn beide voetjes op de grond.

“Ik denk echt niet aan het EK in Frankrijk. Ik blijf realistisch en besef dat ik er nu bij ben omwille van blessureleed bij andere spelers. Ik moet nog veel stappen zetten om echt tot de selectie te behoren. Zo moet ik nog de nodige kracht ontwikkelen en kan ik nog aan mijn positiespel en mijn snelheid werken. Ik ga er dan ook niet vanuit dat ik in de EK-selectie zit.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws