Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels reageert kritisch op rode kaart Diaby

Engels reageert kritisch op rode kaart Diaby

Club Brugge verloor zondagnamiddag de bekerfinale met 1-2 van Standard. Een cruciale fase uit de wedstrijd was het moment waarop Abdoulay Diaby rood kreeg. Bjorn Engels reageert.

“Het was een heel moeilijke eerste helft”, opent Engels zijn analyse bij Sporza Radio. “Gelukkig maakten we dan toch nog de 1-1 via een flits van Rafa. Voor de rest denk ik dat we weinig te vertellen hadden in de eerste 45 minuten.”

“In de tweede helft begonnen we dan opnieuw met goeie moed, maar dan ging even het licht uit bij Abdou. Nochtans had ik voor dat moment nooit het gevoel dat we die match nog echt uit handen gingen geven. Met 10 werd het dan wel heel moeilijk, zeker toen Emond inviel en we achteraan man tegen man moesten spelen.”

“Of ik kwaad ben op Diaby? Nee, maar wel ontgoocheld. Dat je in zo’n belangrijke wedstrijd zoiets doet, kan ik niet begrijpen. Want zijn uitsluiting was toch een kantelmoment. We konden geen pressing meer spelen en dat doen we net zo graag. Standard drong ons constant achteruit. We wilden deze finale heel graag spelen, maar we wilden die dan ook winnen. Het is heel simpel nu, we moeten vol voor de titel gaan”, besluit Engels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws