Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels looft ex-Club-coach: “Wat hij gedaan heeft, vergeet ik nooit”

Engels looft ex-Club-coach Wat hij gedaan heeft, vergeet ik nooit

Bjorn Engels is momenteel één van de absolute sterkhouders in de basiself van Michel Preud’homme. Dat heeft de 21-jarige centrale verdediger onder meer aan zijn ex-coach te danken.

Zo geloofde Juan Carlos Garrido (2012-2013) rotsvast in de kwaliteiten van Engels. “Wat hij gedaan heeft, vergeet ik nooit. Uiteindelijk heeft hij, samen met Arnar Gretarsson en Vincent Mannaert, beslist dat Club geen nieuwe centrale verdediger zou kopen en de twee jonge gasten een kans zouden krijgen. Ik denk dat ik dat seizoen 35 matchen heb gespeeld”, vertelt de Brugse verdediger in Sport/Voetbalmagazine.

Engels is zijn ex-trainer dan ook niet vergeten en heeft nog geregeld contact met hem. “Af en toe sturen we een sms’je naar elkaar. Hij zegt bijvoorbeeld dat ik mezelf verder moet blijven ontwikkelen. Voor de match tegen Panathinaikos hebben we ook even met elkaar gesproken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws