Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Emilio Ferrera laat zich uit over ‘akkoordje met Club’

Emilio Ferrera laat zich uit over 'akkoordje met Club'

Zondag wacht Club Brugge de moeilijke verplaatsing naar Oud-Heverlee Leuven. Emilio Ferrera en de zijnen hebben aan een punt genoeg om zeker te zijn van een verlengd verblijf in eerste klasse. “En Club heeft genoeg aan een punt om de reguliere competitie af te sluiten als leider”, rekent de coach van OHL.

Toch verwacht Ferrera niet van Preud’homme dat hij zondag geschenken zal uitdelen. Nochtans werkten beide trainers van 2011 tot 2013 samen bij het Saudi-Arabische Al Shabab. “Een akkoordje zit er denk ik niet in. Ik vrees dat niet alle actoren vrede zullen nemen met een gelijkspel”, aldus Ferrera tegenover Het Nieuwsblad.

De Leuvenaars moeten tegen blauw-zwart vooral op zoek naar iemand die José Izquierdo kan afstoppen. OHL mist immers vaste rechtsachter Pierre-Yves Ngawa door schorsing. De logische vervanger zou Jean Calvé zijn, maar de Fransman heeft te weinig matchritme. Kostas Rougkalas zou dan weer te traag zijn voor de Colombiaanse sneltrein.

“Misschien kies ik wel voor Jordan Remacle”, vertelt Ferrera aan HLN. “Ik heb al eerder de bedenking gemaakt dat ‘Jo’ het op die positie goed zou doen, met zijn ervaring en zijn snelheid. Hij kan als back bij balbezit ook mee offensieve acties opzetten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws