Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eerste rellen in aanloop naar bekerfinale zijn een feit

Eerste relletjes in aanloop naar bekerfinale zijn een feit

Om 16 uur strijden Club Brugge en Standard om de felbegeerde Beker van België. Beide supporterslegioenen waren er vandaag al vroeg bij in Brussel en dat zorgde voor de nodige sfeer. Een deel van de aanhang van de Rouches ging zijn boekje echter te buiten door mensen aan te vallen in en rond het beursgebouw.

De Standard-fans in kwestie staken vuilnis in brand en zorgden ervoor dat de politie moest uitrukken met het waterkanon. Intussen zou de situatie wel min of meer onder controle zijn. “We hebben ingegrepen met het waterkanon en hebben de supporters ingesloten. We maken nu het onderscheid tussen fans met of zonder ticket voor de finale. Supporters met tickets zullen met de metro onmiddellijk naar het stadion worden gestuurd”, aldus de Brusselse politie aan Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws