Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dury doet zijn zegje over Preud’homme en voorspelt de landskampioen

Dury doet zijn zegje over Preud'homme en voorspelt de landskampioen

Zaterdagavond om 18 uur begint Club Brugge aan zijn belangrijke eerste wedstrijd in de Play-Offs. Op Schiervelde wil blauw-zwart meteen met een driepunter starten tegen KV Oostende. Het beloven dan ook twee spannende maanden te worden. Zulte Waregem-coach Francky Dury blikt vooruit en heeft het daarbij onder meer over Michel Preud’homme en zijn manschappen.

“Club Brugge heeft een deuk gekregen in de bekerfinale”, vertelt Dury aan Sporza. “Daar ben ik zeker van, want die nederlaag tegen Standard is hard aangekomen. Maar Michel Preud’homme zal zijn groep op stage in Spanje vast en zeker weer scherp gezet hebben. En Club heeft nog altijd de meeste punten. Dan heb je AA Gent dat een fantastische Champions League-campagne gespeeld heeft en misschien geconfronteerd wordt met een Club Brugge-syndroom van vorig jaar. Maar dat valt af te wachten.”

“En dan is er natuurlijk Anderlecht, dat voor mij niet uitgeschakeld is, ook al hebben ze veel ups en downs gehad. Maar Anderlecht is het sterkst als het diep in de hoek wordt teruggedrongen. Ik vind Besnik Hasi trouwens een super-trainer. Kort samengevat: ik tip op Club als kampioen, maar Gent en Anderlecht zullen er dichtbij zijn. En wij dan als vierde”, lacht Dury.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws