Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Duitse krant lacht met Vanhaezebrouck: “Een boer die in een kostuum werd geperst”

Duitse krant lacht met Vanhaezebrouck Een boer die in een kostuum werd geperst

Om AA Gent extra rust te gunnen voor de Champions League-terugmatch tegen Wolfsburg, spelen Hein Vanhaezebrouck en zijn manschappen vrijdagavond al tegen OH Leuven. De Buffalo’s staan met een 2-3-achterstand echter voor een loodzware opdracht tegen Wolfsburg. Een Duits dagblad blikte vooruit en was daarbij niet mals voor Vanhaezebrouck.

“Men denkt niet meteen aan een trainer bij een eerste ontmoeting met Hein Vanhaezebrouck”, staat te lezen in Die Zeit. “Het is een stevig gebouwde man met veel voorhoofd en weinig hals.”

“Ook aan de zijlijn lijkt Vanhaezebrouck eerder op een boer die in een kostuum werd geperst. En op de persconferentie na een wedstrijd giet de coach de pintjes binnen. Het is dus gemakkelijk om de man te onderschatten.”

Maar het Duitse dagblad heeft ook lovende woorden voor Vanhaezebrouck. “Hij is verantwoordelijk voor een sprookje. Vanhaezebrouck nam destijds het roer over bij AA Gent: een traditierijke, maar matige club. Twaalf maanden later pakte hij echter de titel en loodste hij Gent door de poulefase van de Champions League.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws