Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dirar krijgt serieuze straf na woede-uitbarsting tegen ref

Dirar krijgt serieuze straf na woede-uitbarsting tegen ref

Nabil Dirar speelde van 2008 tot 2012 voor Club Brugge en stond in die periode bekend omwille van onder meer zijn opvliegende temperament. Sinds zijn transfer naar AS Monaco leek de intussen 30-jarige vleugelaanvaller zichzelf beter onder controle te hebben, maar onlangs liep het toch nog eens mis. En dat komt hem nu duur te staan.

Begin februari ging ex-Club-speler Dirar helemaal door het lint tegen scheidsrechter Tony Chapron. Het leverde hem in één klap twee gele kaarten op.

Maar daarbovenop heeft Dirar nu ook nog eens 8 wedstrijden schorsing aan zijn been. Dat meldt L’Equipe. “Het was idioot van mij om op die manier een rode kaart te pakken”, reageerde Dirar achteraf op Instagram.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws