Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dierckx verloot zijn wedstrijdshirt op originele wijze

Dierckx verloot zijn wedstrijdshirt op originele wijze

Ondanks het feit dat Tuur Dierckx dit seizoen vooral tevreden moet zijn met invalbeurten, is hij nog altijd één van de publiekslievelingen bij de blauw-zwarte aanhang. Voor zondag heeft de flankaanvaller alvast een leuke actie in petto voor de Club-fans.

“Beste supporters, ik ben er al. Hier zal het zondag moeten gebeuren. En daarvoor rekenen wij opnieuw op jullie fantastische steun. En om jullie extra te motiveren, ga ik dit shirt hier ergens verstoppen. Houd zondag zeker mijn Facebook-pagina in de gaten om te weten te komen waar jullie het kunnen vinden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws