Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en STVV

De 11 namen bij Club Brugge en STVV

Na de 3-2-nederlaag in Genk wil Club Brugge opnieuw aanknopen met de overwinning. Maar ook Sint-Truiden kan de punten goed gebruiken. De Kanaries zijn immers nog altijd niet zeker van een verlengd verblijf in eerste klasse.

Michel Preud’homme mist tegen STVV vijf sterkhouders. Ruud Vormer, Abdoulay Diaby, Lior Refaelov en Thomas Meunier zijn er vanavond niet bij. Positief is dat het viertal volgende week wel opnieuw op het trainingsveld verwacht wordt. Voor Stefano Denswil is er slechter nieuws. Hij moet vier tot zes weken aan de kant blijven en mist het begin van de Play-Offs.

Opstelling Club Brugge – STVV

Opstelling Club Brugge - STVV

Alle aanwezige Club-fans krijgen vandaag een blauw-zwarte “Thanks Fans”-kapiteinsband.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws