Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubs staan in de rij om Brugse sterkhouder over te nemen

Clubs staan in de rij om Brugse sterkhouder over te nemen

Club Brugge klopte zaterdagavond STVV met 3-0 en telt zo twee punten voorsprong op eerste achtervolger AA Gent. Die overwinning werd geboekt zonder Thomas Meunier. Onze 24-jarige rechtsachter bleef uit voorzorg immers aan de kant met een liesblessure.

Mogelijk is Meunier aan zijn laatste maanden bij blauw-zwart bezig. De verdediger kon in het verleden al andere oorden opzoeken, maar een langdurige blessure gooide toen roet in het eten. Een wintertransfer zag Meunier niet zitten, dus hield hij woord en bleef hij in Jan Breydel.

Volgens het Italiaanse Tuttomercatoweb zijn er drie clubs met concrete interesse in Meunier: HSV Hamburg, Inter Milan en Napoli. Vooral de Duitsers zouden hun zinnen op de Brugse verdediger gezet hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws