Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club zorgt tijdens Play-Offstage voor mooie geste voor spelers

Club zorgt tijdens Play-Offstage voor mooie geste voor spelers

Club Brugge vertoeft momenteel in het zonnige Marbella om de laatste rechte lijn richting Play-Offs voor te bereiden. De laatste dagen worden de Brugse spelers vergezeld door hun partners. Preud’homme verklaart waarom.

“Dat is een voorstel van de voorzitter”, vertelt de Brugse coach aan ClubTV. “Hij wil altijd heel goed doen voor de spelers. Onze voorzitter wil alle spelers in de beste conditie hebben en is heel attent op het psychologische aspect.”

“Hij vraagt me heel dikwijls: ‘kan ik nog iets doen?’. Af en toe moet ik hem afremmen, maar dit was een mooi initiatief. Want tijdens de Play-Offs moeten de spelers eigenlijk met rust gelaten worden”, lacht Preud’homme. “Ik bedoel daarmee dat je ze goed moet verzorgen en dat ze goed moeten rusten. Dat is een beetje de visie erachter: de vrouwen mogen naar hier komen, wij geven ze dus iets en we verwachten dan ook iets terug.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws