Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club zonder titel verlaten zou zeer moeilijk zijn”

Club zonder titel verlaten zou zeer moeilijk zijn

Club Brugge hoopt om na 11 jaar eindelijk nog eens kampioen te worden. Assistent-coach Philippe Clement wil blauw-zwart koste wat kost aan de titel helpen. 

Clement had onlangs de kans om de overstap naar Kortrijk te maken, maar onze ex-speler bedankte. “Ik ben bij Club Brugge gebleven omdat mijn werk hier nog niet af is. Het kwartet dat Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Michel Preud’homme en ik vormen is uniek in België. Michel en ik vormen een zeer goed duo.”

“We hebben soms andere ideeën, maar dat is zelfs goed. Michel apprecieert dat ik hem mijn gedacht vertel. Hij heeft uiteraard het laatste woord. Brugge verlaten zonder titel verlaten, dat lijkt mij zeer moeilijk”, besluit Clement in La Dernière Heure.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws