Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club wil jeugdproduct van Arsenal

Club wil jeugdproduct van Arsenal

Club Brugge doet het in eigen land uitstekend, maar kon dit jaar geen potten breken in de Europa League. In groep D met Napoli, FC Midtjylland en Legia Warschau kon Club niet doorstoten. Aangezien Dries Mertens & co met 18 op 18 buiten categorie waren, was vooral de Deense statistiekenploeg verantwoordelijk voor de uitschakeling van blauw-zwart.

Zo kan Club zich wel in alle rust voorbereiden op de match tegen OHL, terwijl titelconcurrenten AA Gent en Anderlecht deze week wél op het Europese toneel moeten verschijnen. FC Midtjylland is intussen uitgeschakeld door Manchester United, maar liet een goeie indruk na in de Europa League.

Vooral Kristoffer Olsson maakte indruk op blauw-zwart. Dat meldt het Zweedse FotbollDirekt.se. De 20-jarige offensieve middenvelder is een jeugdproduct van Arsenal en werd afgelopen zomer Europees kampioen met de Zweedse U21-selectie. Ook clubs uit de Ligue 1 en Serie A zouden hun oog op Olsson hebben laten vallen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws