Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club vat Play-Offstage aan met twee opvallende aanwezigen

Club vat Play-Offstage aan met twee opvallende aanwezigen

Club Brugge vertrok dinsdag vanop de luchthaven van Charleroi op Play-Offstage richting het Spaanse Marbella. Niet evident, op de dag dat België het slachtoffer werd van terreuraanslagen. Gelukkig is de Brugse delegatie intussen goed en veilig geland.

Na de verloren bekerfinale was het even bekomen voor Club, al plaatsten de vreselijke gebeurtenissen in Brussel voetbal toch even in een heel ander daglicht. “Wij zijn bekend en zijn zogezegd belangrijk, maar eigenlijk zijn we dat niet. Wij worden helden genoemd omdat we het volk entertainen met voetbal, maar de echte belangrijke mensen zijn nu aan het vechten”, aldus Michel Preud’homme.

Gelukkig kon blauw-zwart dinsdagavond zonder problemen landen in Malaga. Tot en met zondag zal Club zich op Spaanse bodem voorbereiden op de Play-Offs. Bjorn Engels (Rode Duivels) en Tuur Dierckx (Beloften) zijn niet van de partij.

Abdoulay Diaby en Lior Refaelov zijn dat opvallend genoeg wél. Het tweetal is licht geblesseerd en gaf volgens HLN om die reden forfait bij hun nationale ploeg. Club zal woensdag een eerste keer trainen, donderdag tweemaal en vrijdag opnieuw één keer. Het programma voor zaterdag ligt nog niet vast.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws