Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-talent scoort met een hakje

Club-talent scoort met een hakje

Onze nationale U19 hebben na een 6 op 6 tegen Schotland (2-0) en Bulgarije (1-0) nog altijd uitzicht op het EK in Duitsland. Maandag moeten Gert Verheyen en zijn manschappen wel nog voorbij gastland Kroatië, dat eveneens het maximum van de punten telt. Enkel de groepswinnaar plaatst zich immers voor het EK.

Bij de Kroaten moeten de jonge Duivels opletten voor Club-speler Fran Brodic. De 19-jarige aanvaller kreeg – onder meer door blessures – nog geen kansen in de eerste ploeg van blauw-zwart, maar wordt nog steeds als een talent gezien. En terecht, want tegen Schotland opende Brodic de score met een knappe hakbal. Bij onze U19 pakte Club-jonkie Jellert Van Landschoot eerder deze week ook al uit met een beauty.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws