Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club-supporters verdienen prijzen”

Club-supporters verdienen prijzen

Zondag staat er met Club Brugge – Standard een heruitgave van de bekerfinale van 2007 op het programma. Toen trok blauw-zwart door een doelpunt van Manasseh Ishiaku aan het langste eind . Zo kon Club zijn rampzalige seizoen (6de) toch een beetje redden.

“Wij stonden enorm onder druk omdat we dreigden Europees voetbal te missen. Wij waren zeker geen favoriet. De weken voorafgaand aan de bekerfinale had voorzitter Michel D’Hooghe al enkele keren de spelersgroep toegesproken. Hij liet duidelijk blijken dat het geen optie was om Europees voetbal te missen”, herinnert Stijn Stijnen zich nog de aanloop naar de bekerfinale.

“De eerste 25 minuten lagen we onder druk en Jovanovic kwam tot vier keer toe voor mij. Toen ik het eerste duel won, had ik meteen het mentale voordeel. Na het doelpunt van Ishiaku volgde gevechtsvoetbal. Clement ging misschien tweehonderd kopduels aan met Fellaini. En won de meeste.”

Als Stijnen naar een voorspelling gevraagd wordt, denkt hij dat Club zondag zegeviert. “Ik denk dat Club met 2-1 wint. Ik gun Club die beker écht. Ik heb er nog veel vrienden en de Club-supporters verdienen prijzen”, besluit de ex-doelman in HBVL.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws