Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-spelers jennen elkaar door… te schelden!

Club-spelers jennen elkaar door... te schelden!

Club Brugge gaat de Play-Offs in als leider en heeft morgen de kans om met de Beker van België al een prijs in de wacht te slepen. De sfeer zit dan ook goed bij blauw-zwart. José Izquierdo en Lior Refaelov verklaren hoe dat komt.

Izquierdo vraagt zich in Het Laatste Nieuws luidop af waarom Lior Refaelov zo’n rotzak is. “Ik weet waarom hij absoluut het woord ‘rotzak’ wil gebruiken”, pareert de Israëliër. “Wij pesten elkaar graag en dan geven we voortdurend commentaar op elkaar. Dan noemt hij mij rotzak en ik hem natuurlijk ook. Uiteraard puur voor de fun”, lacht Rafa.

“Dat vind ik geweldig bij Club”, gaat hij verder. “We hebben een schitterende kleedkamer waar veel wordt afgelachen. Zelfs als we keihard afzien op training, willen we het gezellig houden. Al heeft de trainer dat niet altijd graag. Maar het helpt absoluut de sfeer wel op peil te houden. Zeker Izquierdo lacht graag en veel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws