Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club richt transfervizier op Colombiaanse goalgetter

Club richt transfervizier op Colombiaanse goalgetter

Club Brugge zit momenteel in volle voorbereiding voor de bekerfinale en Play-Offs, maar anderzijds wordt er ook al aan volgend seizoen gedacht. Zo zoekt blauw-zwart, na de succesvolle transfers van Carlos Bacca en José Izquierdo, opnieuw naar offensieve versterking in Colombia.

Zo zou Harold Preciado in beeld zijn bij Club. De 21-jarige aanvaller speelt momenteel bij Deportivo Cali. In 2014 scoorde hij 21 keer, vorig jaar 25 keer en dit seizoen zit hij aan 3 stuks in 5 wedstrijden.

“We weten dat Club Brugge en Porto interesse tonen in Preciado. Maar of we hem verkopen, hangt af van hoe we het in de Copa Libertadores doen. We zijn erg gefocust op die competitie en zullen nu nog niet spreken over een transfer.” Maar toch is er hoop voor blauw-zwart. “De transfermarkt in Europa opent pas in juni. We zien dan wel”, aldus Alvaro Martinez tegenover het Portugese O Jogo.

Maak kennis met Harold Preciado

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws