Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club pakt uit met uniek initiatief voor 200 fans

Club pakt uit met uniek initiatief voor 200 fans

Club Brugge zal op woensdag 30 maart 200 van zijn supporters de kans geven om te kamperen aan het Jan Breydelstadion. Enerzijds wil blauw-zwart zo zijn fans nog één keer samenbrengen voor de start van de belangrijke Play-Offs, anderzijds wordt het goede doel gesteund.

De supporters in kwestie zullen een nachtelijke rondleiding krijgen, mogen genieten van een barbecue en brengen vervolgens de nacht door in een tentje op een nabijgelegen oefenveld. “Met dit initiatief willen we geld in het laatje brengen voor het Homeless Team”, vertelt woordvoerder Kirsten Willem aan Het Laatste Nieuws. “Bovendien past het bij het DNA van onze club om alle fans nog één keer samen te brengen voor de Play-Offs.”

Met enkel een zaklamp

Club-sponsor Innergetic zorgt voor honderd tentjes, matrassen en kussens. ‘s Nachts hebben geïnteresseerden de mogelijkheid om het stadion te ontdekken. “Gidsen zullen de supporters rondleiden. Het wordt een speciale ervaring, want de lichten zullen gedoofd zijn.”

“Met enkel een zaklamp bij de hand ervaar je een stadiontour toch helemaal anders. De fans zullen ook een kijkje mogen nemen in de kleedkamers. Na de rondleiding volgt een barbecue op het supportersplein aan de Noordwesthoek van het Jan Breydelstadion.”

Bijna uitverkocht

Om de gezelligheid te bevorderen, zal er ook een bandje komen optreden. De ochtend nadien volgt er een ontbijt. “Voor de ervaring betalen de fans minstens twintig euro. Wie meer wil bijdragen voor het goede doel kan dat uiteraard.”

“We stellen nu al vast dat het enthousiasme groot is. In één middag was al de helft van de plaatsen uitverkocht. Ondertussen zijn er nog maar een paar plaatsjes vrij. Je slaapt met twee in een tent, dus de meeste mensen boeken meteen voor twee”, besluit de persverantwoordelijke. Inschrijven voor de overnachting kan HIER.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws