Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club mist wellicht verdediger in Zeeslag om Vlaanderen

Club mist wellicht verdediger in Zeeslag om Vlaanderen

Club Brugge bereidt zich momenteel voor op de eerste wedstrijd van de Play-Offs op Schiervelde. Zaterdag hopen Michel Preud’homme en zijn manschappen meteen met een driepunter uit te pakken. Centraal achterin moet de Brugse coach mogelijk wel puzzelen.

Met Bjorn Engels en Brandon Mechele beschikt Preud’homme slechts over twee volledig fitte centrale verdedigers. Stefano Denswil zit echter op schema om de streekderby tegen KV Oostende alsnog te halen. Maar mogelijk wil Club met het oog op het verdere verloop van de Play-Offs geen risico nemen met de Nederlandse sterkhouder.

Slechter nieuws is er voor Benoît Poulain, die zich op Play-Offstage in Marbella blesseerde. Een scan bracht vandaag uitsluitsel over zijn blessure. Daaruit blijkt dat Poulain een liesverrekking heeft. Volgens HLN is de kans groot dat hij het duel tegen de Kustboys aan zich voorbij moet laten gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws