Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club komt met leuk nieuws voor zijn fans

Club komt met leuk nieuws voor zijn fans

Club Brugge en Standard zullen op zondag 20 maart in een uitverkocht Koning Boudewijnstadion uitvechten wie met de Beker van België aan de haal gaat. Vooral bij blauw-zwart waren de tickets in geen tijd aan de man gebracht, maar er is ook goed nieuws voor fans zonder toegangskaartje.

Normaal gesproken zouden niet-abonnees vandaag de kans krijgen om een ticket voor de bekerfinale aan te schaffen. Abonnementhouders kregen die kans vorige maand echter al, waardoor alle tickets op 3 dagen uitverkocht waren. De geplande vrije verkoop voor niet-abonnees kon dan ook niet meer plaatsvinden.

Maar Club heeft intussen op zijn officiële website bevestigd dat fans zonder ticket op ‘t Zand te Brugge terechtkunnen. Daar kan de match op een groot scherm gevolgd worden. Blauw-zwart was al langer voorstander van een fandorp zoals vorig jaar, maar mogelijk kon dat plan dit jaar niet doorgaan omwille van veiligheidsoverwegingen. Gelukkig kunnen Club-fans – zowel in als buiten het stadion – zich ook deze keer herenigen om er een groot feest van maken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws