Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club keert met goed en slecht nieuws terug uit Marbella

Slecht nieuws voor Carlos Bacca

De Play-Offstage van Michel Preud’homme en zijn manschappen zit erop. Zondagavond landt de Brugse delegatie rond 21 uur in Oostende. Op Paasmaandag wordt er niet getraind. Vanaf dinsdag wordt de laatste rechte lijn richting de wedstrijd van zaterdag op Schiervelde ingezet.

Preud’homme legde er afgelopen week duchtig de pees op en kan terugkijken op een geslaagde stage. Positief is alvast dat Stefano Denswil kon deelnemen aan alle opwarmingen van de trainingen. De Nederlandse verdediger trainde daarna altijd individueel, maar kan normaal gesproken in de loop van volgende week de groepstrainingen hervatten. Dat meldt de officiële website.

Minder goed nieuws voor Benoît Poulain en Michael Cordier. Beide Fransmannen keren terug met blessurezorgen. Voor Poulain staat er dinsdag een scan voor zijn liesprobleem op het programma. Cordier – die vandaag zijn 32ste verjaardag viert – heeft last van een hamstringsblessure.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws