Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club is favoriet, want MPH heeft zijn stempel al meer kunnen drukken dan Ferrera”

Club is favoriet, want MPH heeft zijn stempel al meer kunnen drukken dan Ferrera

Zondag om 16 uur strijden Club Brugge en Standard om de Beker van België. Koen Daerden, ex-speler bij beide clubs, blikt vooruit en ziet daarbij een opvallende rol weggelegd voor Michel Preud’homme.

Volgens het huidige hoofd van de jeugdopleiding bij KRC Genk zal de blauw-zwarte aanhang zondag zegevieren. “Preud’homme is al veel langer trainer bij Brugge dan Ferrera bij Standard. Hierdoor heeft hij al meer zijn stempel kunnen drukken op het elftal, waardoor de ploeg op dit moment speelt zoals hij het voor ogen heeft.”

Voorts ziet Daerden nog twee duidelijke signalen in het voordeel van Club. “Brugge zit in een positieve flow en de druk is momenteel minder groot dan bij Standard”, besluit hij in  in Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws