Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans jennen Benito Raman

Club-fans jennen Benito Raman

Club Brugge heeft zaterdagavond met 3-0 gewonnen tegen STVV en wordt zo alleen leider in de Jupiler Pro League. Benito Raman moest het logischerwijs ontgelden bij de bezoekers.

In de eerste helft schreeuwde Jan Breydel al om de van Gent overgekomen enfant terrible: “Waar is Raman?”, klonk het bij de blauw-zwarte aanhang. De aanvaller van Sint-Truiden moest de eerste 45 minuten immers toekijken vanop de bank.

In de tweede helft stuurde STVV-coach Chris O’Loughlin Raman wél tussen de lijnen. Hij werd meteen getrakteerd op een heus fluitconcert. Daarna stopten de liederen aan het adres van de “Alle boeren zijn homo”-zanger niet meer.

“Raman, je bent vannacht weer dronken geweest”, “Allé Raman, allé Raman, allééé”, “Hij is te min voor dikke Hein” en “Allé Raman, chante avec nous” weergalmden vanuit de tribunes. Na afloop reageerde Raman op deze wijze op de Brugse spreekkoren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws