Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club en Anderlecht zullen met afgunst naar Gent gekeken hebben”

Club en Anderlecht zullen met afgunst naar Gent gekeken hebben

Tom Boudeweel heeft naar eigen zeggen genoten van het Champions League-parcours van AA Gent. Maar dat was volgens hem niet bij iedereen het geval. 

“Wat me het meest zal bijblijven, is dat Hein Vanhaezebrouck Gent heel on-Belgisch liet spelen. Ik heb genoten van hoe Gent de matchen heeft aangepakt: zonder schroom. Het was vanaf de eerste match op de afspraak”, opent Boudeweel bij Sporza.

“De Champions League heeft de Buffalo’s alleszins geen windeieren gelegd. Wat het verdiend heeft aan premies is ongezien voor een Belgische club. Daarom is het belangrijk dat de Belgische kampioen automatisch doorstoot naar de poules, zodat je die miljoenen kunt incasseren.”

“Dat maakt de inzet van Play-off I nóg groter”, denkt Boudeweel. “Iedereen heeft de triomftocht van Gent gezien. De concurrentie, Club Brugge en Anderlecht dus, zal er met afgunst naar gekeken hebben. Dat zal de titelstrijd nóg spannender maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws