Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge zal zijn kat sturen naar prestigieus toernooi

Club Brugge zal zijn kat sturen naar prestigieus toernooi

Van 14 tot 30 maart vindt de Viareggio Cup, een belangrijk jeugdvoetbaltoernooi, voor de 68ste keer plaats in Italië. Normaal gesproken zou Club Brugge van de partij zijn, maar blauw-zwart heeft beslist om forfait te geven. 

Club werd ingedeeld in groep 5 met Milan, Cagliari en Ujana, maar ziet zijn plaats ingenomen worden door Ascoli. De reden voor de afzegging werd nog niet gecommuniceerd bij blauw-zwart, maar wordt wel bevestigd door de officiële website van de Viareggio Cup.

Vorig jaar nam Club wel deel aan het prestigieuze toernooi. Toen bleek Napoli in de achtste finales te sterk. Ook deze keer zullen teams overal ter wereld afzakken naar het Italiaanse voetbalevenement. Dit jaar zal er echter geen Belgisch team meedingen naar de winst. De voorbije edities kwamen ook de jeugd van Anderlecht (winst in 2013) en Genk in actie op het toernooi.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws