Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club bood 1,5 miljoen euro op flankaanvaller

Club bood 1,5 miljoen euro op flankaanvaller

Club Brugge heeft tegenwoordig heel wat flankaanvallers in de rangen, maar vorig jaar had daar nog eentje kunnen bijkomen. Blauw-zwart had namelijk interesse in Theo Bongonda.

De 20-jarige Belg speelt momenteel voor Celta de Vigo en stond er dit seizoen al 13 keer aan de aftrap. Bongonda was naar verluidt erg verbaasd dat Zulte-Waregem hem naar Spanje liet gaan. “Ik wilde vertrekken en ik wist dat er buitenlandse interesse was. Maar ik had nooit gedacht dat het op een paar dagen beklonken zou zijn.”

“Zulte Waregem was dus al lang van plan om mij te verkopen”, gaat Bongonda verder. “Vreemd. Want een paar maanden daarvoor had de club een bod van 1,5 miljoen van Club Brugge geweigerd”, onthult de ex-speler van Essevee in Sport/Voetbalmagazine. Bongonda vond dit seizoen 2 keer de weg naar doel voor Celta de Vigo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws