Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-aanwinst zorgt voor beste debuut van afgelopen 10 jaar

Club-aanwinst zorgt voor beste debuut van afgelopen 10 jaar

Club Brugge versterkte zich tijdens de wintermercato met Wesley Moraes, Benoît Poulain en Ludovic Butelle. Hoewel wintertransfers in het algemeen vaak tegenvallen, is dat dit seizoen allesbehalve het geval bij blauw-zwart. 

De komst van Ludovic Butelle blijkt namelijk een schot in de roos. De 32-jarige Fransman veroverde meteen een basisplaats en viel tot dusver nauwelijks op een foutje te betrappen. Daardoor kan hij erg fraaie cijfers voorleggen.

Zo weet Het Nieuwsblad dat er tijdens de voorbije 10 jaar niemand beter debuteerde bij Club dan Butelle. De van Angers overgekomen goalie zorgde voor 6 clean sheets in zijn eerste 10 wedstrijden en slikte slechts 6 doelpunten. Stijn Stijnen maakte destijds minder indruk bij zijn debuut. Hij deed het met 15 tegentreffers en 2 clean sheets het minst goed.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws