Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ceulemans is erg hard voor Club: “Niet normaal”

Ceulemans is erg hard voor Club Niet normaal

Club Brugge verloor afgelopen zondag de bekerfinale met 1-2 van Standard en maakte eigenlijk nooit aanspraak op de winst. Jan Ceulemans trekt aan de alarmbel. 

Volgens hem ligt het probleem voornamelijk in het feit dat Club buitenshuis zo zwak voor de dag komt. “Het is niet normaal hoeveel ze al verloren hebben, maar álle topploegen hebben dat dit jaar. Al is het duidelijk dat Club een probleem heeft.”

“Ik was echt niet verbaasd dat ze onderuit gingen tegen Standard”, gaat Ceulemans verder in Het Nieuwsblad. “Ze hadden het echt moeilijk. En ze spelen in de eerste vier Play-Off-matchen drie keer uit, zeker?”, besluit de ex-coach van blauw-zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws