Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle steekt hand in eigen boezem: “Ik voel me schuldig”

Butelle steekt hand in eigen boezem Ik voel me schuldig

Ludovic Butelle viel sinds zijn komst naar Jan Breydel nog niet op een echte fout te betrappen, maar uitgerekend in de bekerfinale gebeurde het dan toch. Ivan Santini kon zo de 1-2-eindstand tegen de touwen koppen. Het 32-jarige sluitstuk greep zo opnieuw naast een eerste prijs in zijn carrière. 

“Hij is me gewoon te snel af. Achteraf bekeken was mijn startpositie niet perfect, maar hij springt eigenlijk gewoon hoger dan ik. Het is afschuwelijk om zo’n doelpunt te slikken in de slotfase en de Beker uit handen te geven. Ik voel me schuldig over die goal.”

De ervaren Fransman kreeg de voorbije maanden heel wat lof, maar beseft dat het snel kan keren. “De rol van een doelman kan heel ondankbaar zijn. Als je minder presteert, word je snel in vraag gesteld. Ik weet ook wel wanneer ik een slechte match heb gespeeld. Ik ga echter mijn glimlach niet verliezen hierdoor. We zetten nu alles op alles om kampioen te spelen”, besluit Butelle strijdvaardig in Het Nieuwsblad.

Butelle reageerde ook voor de camera’s van Stadion

Butelle ontgoocheld

"Santini raakt me wel bij het tweede doelpunt… maar bon, de scheidsrechter floot niet." Club-doelman Ludovic Butelle is ontgoocheld na de verloren bekerfinale. Bekijk meer reacties van oa Björn Engels & Lior Refaelov op www.stadion.be

Posted by Stadion on Monday, March 21, 2016

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws