Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle is Verhaeghe dankbaar: “Nog nooit meegemaakt”

Butelle is Verhaeghe dankbaar Nog nooit meegemaakt

Club Brugge vertoeft momenteel in het Spaanse Marbella om de laatste rechte lijn richting Play-Offs voor te bereiden. De pees wordt er door Michel Preud’homme duchtig opgelegd, maar straks wacht de spelers een mooie verrassing.

De spelersvrouwen mogen vrijdag immers aansluiten bij de Brugse spelersgroep. Een initiatief van Bart Verhaeghe dat positief onthaald werd bij de blauw-zwarte manschappen. “Schitterend dat de voorzitter ons de gelegenheid geeft om hier samen te zijn. Een mooi cadeau. Dat toont aan dat Club er alles aan doet opdat iedereen zich goed zou voelen. Net zoals die ene avond waarbij we ook met onze partners allemaal samen uitgingen”, aldus Ludovic Butelle tegenover HLN.

Het 32-jarige sluitstuk heeft heel wat (top)ploegen op zijn palmares staan, maar dat de spelersvrouwen welkom zijn op stage is voor hem een primeur. “Dit heb ik bij geen enkele andere ploeg meegemaakt. Je kan op veel manieren aan teambuilding doen, maar Club probeert het toch op een unieke manier te doen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws