Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse techniekcoach pakt uit met onwaarschijnlijke rabona

Brugse techniekcoach pakt uit met onwaarschijnlijke rabona

Dat er bij Club heel wat jongens met de nodige techniek rondlopen is geen verrassing. Met Thomas Vlaminck hebben ze bij blauw-zwart namelijk al van jongs af aan een techniektrainer om u tegen te zeggen.

Zo trapte de Brugse techniekcoach onlangs een bal vanuit de kleedkamer in doel. Het filmpje ging de wereld rond en sloeg menig voetballer met verstomming. Geluk? Denk dan maar snel iets anders. Want intussen pakte Thomas – Maestro – Vlaminck eveneens uit met een rabona die na een onwaarschijnlijke curve alsnog in doel verdwijnt. Watch and learn!

#tb a little #rabona never killed nobody #ktastyle

Een video die is geplaatst door thomasvlaminck (@thomasvlaminck) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws