Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse spelers mogen zich aan lachwekkende training verwachten

Brugse spelers mogen zich aan lachwekkende training verwachten

Club Brugge staat met 61 punten momenteel aan de kop van de rangschikking in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart telt zo 2 punten meer dan eerste achtervolger AA Gent en heeft zelfs 9 punten voorsprong op Anderlecht. Bovendien speelt Club volgende week zondag ook de bekerfinale tegen Standard.

Die goede resultaten zorgen ervoor dat Club zijn vooropgestelde puntendoel voor de laatste 9 matchen van de reguliere competitie vorige week al bereikte. De Brugse spelersgroep mag zich dan ook stilaan opmaken voor een amusante ‘alternatieve’ training.

Eind vorig jaar behaalden de spelers eveneens hun target. Toen werd Preud’homme in een Obelix-pak gestoken, wat tot hilarische taferelen leidde. “Maar we gaan variatie brengen”, reageert de Brugse coach. “Deze keer verkleed ik me dus niet als Obelix”, besluit de Luikenaar al lachend in HBVL.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws