Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp en De Mos lachen met uitlatingen Vanhaezebrouck over Club

Boskamp en De Mos lachen met uitlatingen Vanhaezebrouck over Club

Club Brugge won zondagavond met het kleinste verschil tegen Oud-Heverlee Leuven. Gent kwam niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Charleroi. Zo telt blauw-zwart in de Play-Offs twee punten voorsprong op de Buffalo’s. 

“We beginnen met 2 punten achterstand op Club Brugge, wat hen duidelijk favoriet maakt in de Play-Offs”, vertelde Vanhaezebrouck in zijn interview na de wedstrijd. “Nu hebben we wel 2 punten voorsprong op Anderlecht, terwijl we er vorig jaar evenveel hadden. Maar het zal een heel zware strijd worden, dat is nu al duidelijk”, besloot de coach van AA Gent.

Jan Boskamp en Aad de Mos vonden de uitspraak van Vanhaezebrouck erg lachwekkend. “Hein zegt altijd dat een andere ploeg favoriet is. Dat verwondert me zelfs al niet meer. Hij speelt dat spelletje altijd heel goed”, lacht Boskamp.

“Dat is typisch Vanhaezebrouck”, gaat De Mos verder in Stadion. “Als jij zegt dat deze studio blauw is, dan zegt hij dat die geel is. Maar dat houdt de boel wel spannend en hij houdt zo iedereen bezig. De mindset zit er goed in”, besluit de Nederlandse analist.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws