Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blue Army bant zondag alle catering op de Heizel

Blue Army bant zondag alle catering op de Heizel

Zondag strijden Club Brugge en Standard om de Beker van België. Naast het veld is het vooral uitkijken naar het Club-dorp. Onder meer DJ Sven Ornelis zal het Brugse publiek opwarmen. Bij Blue Army zijn ze het echter niet eens met de gang van zaken wat betreft de catering.

UPDATE: Club Brugge en Blue Army hebben ons gemeld dat onderstaande informatie één groot misverstand is. Bij deze willen wij dan ook aangeven dat het niet langer nodig is om aandacht te schenken aan dit bericht.

“Als de stad Brugge zijn inwoners mag oproepen om gedurende een maand neen te zeggen tegen bier en wijn (om uiteindelijk gezondere Bruggelingen op te leveren), dan voelen wij ons genoodzaakt om de supporters op te roepen om gedurende minstens 90 minuten neen te zeggen tegen de catering in en rond het Koning Boudewijnstadion”, opent Blue Army zijn betoog op Facebook.

“Bij evenementen in het Koning Boudewijnstadion (i.c. de finale van de Croky Cup) gaat een deel van de opbrengsten uit de catering immers nog altijd naar paars-wit… En dat kan onmogelijk goed zijn voor onze sportieve gezondheid! Drink dus gerust een extra pintje op parking C of in het Club-dorp. Die zijn paars-vrij en zullen dus gegarandeerd beter smaken!”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws