Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Belangrijke info voor iedereen die bekerfinale bijwoont

Belangrijke info voor iedereen die bekerfinale bijwoont

Zondagnamiddag om 16 uur staan Club Brugge en Standard tegenover elkaar in de bekerfinale. Blauw-zwart kan de trofee voor de twaalfde keer winnen, terwjil de Rouches op zoek gaan naar hun zevende Beker van België.

Het is belangrijk dat er geen tassen of zakken in het Koning Boudewijnstadion aanwezig zijn. Dat verkondigde de politie van Brussel Hoofdstad Elsene in een persbericht. “Er zal om veiligheidsredenen geen enkele zak of tas binnen het stadion worden toegelaten. Draag dus gepast zorg voor al uw persoonlijke documenten en bezittingen en wees in het bezit van uw identiteitskaart”, klinkt het bij HLN.

Daarnaast verzoekt de politie om de omgeving van het Heizelplateau zoveel mogelijk te vermijden met de auto. “De metro, de tram en de bussen van het openbaar vervoer (uitgezonderd diegene in de Magnolialaan), rijden normaal. Het is ten sterkste aangeraden dat de supporters echt op tijd naar het stadion komen. De deuren gaan open om 13u45.”

“In functie van de volkstoeloop voor de aanvang van de wedstrijd en eventueel ook na de match, kunnen de Houba de Strooperlaan, de Keizerin Charlottelaan en de Magnolialaan, tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer. De bussen van het openbaar vervoer worden in de mate van het mogelijke doorgelaten. De lanen in het park van Laken zijn slechts beperkt toegankelijk voor het autoverkeer”, besluit het communiqué.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws