Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Anderlecht moet Preud’homme weghalen bij Club Brugge”

Anderlecht moet Preud'homme weghalen bij Club Brugge

Besnik Hasi ligt serieus onder vuur bij Anderlecht. Als hij zondag niet wint van Kortrijk, is de kans groot dat hij zijn koffers mag pakken.

Hoewel het natuurlijk nog niet zover is, worden er intussen al heel wat namen genoemd als mogelijke opvolgers van Hasi. Zo heeft ex-Rode Duivel Philippe Albert een erg opmerkelijk voorstel. “Waarom niet Michel Preud’homme? Als hij de titel met Club Brugge pakt, heeft hij wellicht nood aan een nieuwe uitdaging.”

“En als dat niet mogelijk is, zijn Yves Vanderhaeghe, Hein Vanhaezebrouck en Felice Mazzu goeie alternatieven”, vertelt Albert aan La Dernière Heure. “Anderlecht kiest best voor een Belgische oefenmeester. Iemand die de club kent. Want met een buitenlander moet je weer vanaf nul beginnen”, besluit de ex-verdediger van paars-wit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws