Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht-fans wachten die van Club op met spandoek (én schrijffout!)

Anderlecht-fans wachten die van Club op met spandoek (én schrijffout!)

Club Brugge speelt voor het tweede jaar op rij de bekerfinale. Vorig jaar was blauw-zwart met 2-1 te sterk voor paars-wit, deze keer willen Michel Preud’homme & co Standard over de knie leggen. Vreemd genoeg doken er vandaag toch enkele Anderlecht-fans op richting de Heizel. Zij hadden een boodschap voor de blauw-zwarte aanhang.

Aartsrivaal Anderlecht werd eind vorig jaar uitgeschakeld in de Beker van België na een 4-2-nederlaag tegen Kortrijk, maar dat belette enkele Anderlecht-fans niet om vandaag uit te pakken met een spandoek gericht aan de Club-aanhang. “Never forget BXL is mauff”, klinkt het. Daar hebben we eerlijk gezegd weinig van gemerkt vorig jaar. En uhmm, is het trouwens niet mauve? 🙂

Anderlecht-fans hebben opvallende boodschap voor Club-aanhang

Blijkbaar is het tegenwoordig trouwens in de mode om uit te pakken met foutieve spandoeken. Eerder ging een Gent-fan immers al op gelijkaardige wijze en tot twee keer toe de fout in.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws