Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

A-kern-spelers kunnen Brugse beloften niet aan overwinning helpen

A-kern-spelers kunnen Brugse beloften niet aan overwinning helpen

Voor de beloften van Club Brugge stond er maandagavond een competitiewedstrijd tegen Waasland-Beveren op het programma. Blauw-zwart verloor met het kleinste verschil.

Met Felipe Gedoz (die geschorst is voor het duel van zaterdag tegen STVV) en Jens Teunckens stonden er twee A-kern-spelers in de basis. Voorts koos trainer Sven Vermant voor Schryvers, Renson, Verburgh, Touba, Peeters, Lynen, Brodic, Van Vaerenbergh en Osei-Berkoe. Opvallend hierbij: geen Tuur Dierckx of Boli Bolingoli op het wedstrijdblad.

Waasland-Beveren-aanvaller Ebrahima Sawaneh nam na een uur spelen het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening. Kersverse aanwinst Reda Jaadi mocht vijf minuten voor tijd invallen. De Brugse beloften staan nu vijfde in Play-Off I (die uit acht ploegen bestaat). Waasland-Beveren springt door zijn driepunter tegen blauw-zwart naar een gedeelde eerste plaats met Standard. Bovendien moeten de Waaslanders nog twee matchen inhalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws