Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zoon Preud’homme haalt hard uit naar Wim Smet

Zoon Preud'homme haalt hard uit naar Wim Smet

Club Brugge beet zondagnamiddag in het Genkse zand en verloor met 3-2. Aan de 2-1 van Thomas Buffel ging echter een overduidelijke overtreding van Ruslan Malinovsky op Stefano Denswil vooraf. 

Die overtreding, met de voet vooruit nota bene, was ook Guilian Preud’homme niet ontgaan. Voorts kreeg Genk een strafschop na een lichte trekfout van Laurens De Bock op Sandy Walsh. De zoon van onze coach was dan ook niet mals voor scheidsrechter Wim Smet.

“Anderlecht wordt in het buitenland genaaid, wij in eigen land. Verschil moet er zijn”, verwees hij naar de Europa League-wedstrijd van Anderlecht tegen Olympiakos. Zo maakte de zoon van Preud’homme de vergelijking tussen Wim Smet en Arnold Hunter, de ref die eerder deze week erop los blunderde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws