Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Wesley heeft minstens evenveel potentieel als Simon”

"Wesley heeft minstens evenveel potentieel als Simon"

Wesley Moraes viel afgelopen vrijdag op door meteen te scoren bij zijn debuut. Bovendien had hij eerder vorige week ook bij de beloften al de weg naar doel gevonden. Volgens Leo van Veen, die de jonge Braziliaan vorige zomer naar ex-ploeg AS Trencin haalde, mogen we nog veel meer verwachten van onze winteraanwinst.

De technisch directeur van AS Trencin ziet heel wat potentieel in de 19-jarige spits. “Europese subtop, denk ik”, vertelt hij in Het Nieuwsblad. “Hij is een heel ander type dan Moses Simon. Eerder een explosieve flankaanvaller, maar hij heeft minstens evenveel potentieel. En Simon was bij jullie toch al snel 20 miljoen euro waard?”, lacht hij.

Hoewel Club Wesley voornamelijk als targetspits wil uitspelen, blijkt hij ook nog over andere kwaliteiten te beschikken. “Hij is niet alleen groot en sterk, maar hij is ook heel balvaardig en kan goed meevoetballen. Bij ons speelde hij ook vaak op het middenveld”, besluit Leo van Veen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws