Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen komt nog eens terug op transfer naar Club: “In het leven tellen nog andere zaken”

Vossen komt nog eens terug op transfer naar Club: "In het leven tellen nog andere zaken"

Jelle Vossen ruilde afgelopen zomer het Engelse Burnley voor Club Brugge. Vooral bij de fans van KRC Genk werd die overgang allesbehalve geapprecieerd. De 26-jarige Limburger verklaart waarom hij die keuze maakte.

“Ik heb er enkele dagen over nagedacht. Bij sommige keuzes moet je nu eenmaal aan jezelf denken”, vertelt Vossen in Hoogvliegers, waarbij hij een goed gesprek heeft met Geert De Vlieger. “Ik had geen zin om nog maanden niet goed in mijn vel te zitten.”

De Brugse goalgetter relativeert zijn keuze. “In het leven tellen er nog andere zaken. Ik vind niet dat ik dan ongelukkig moet zijn in het voetbal. Dat was de grote drijfveer om voor Club te kiezen. Het was meer een persoonlijke keuze dan een sportieve.”

Naar verluidt was Audrey, de vrouw van Jelle, ook niet helemaal gelukkig in Engeland. Tot slot is het geen geheim dat Vossen als kind helemaal gek was van Club Brugge. Toen hij destijds mocht gaan testen bij Genk, weigerde hij aanvankelijk zelfs om het blauw-witte shirt aan te trekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws