Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Kijk die supporters hier eens!”

Vormer: "Kijk die supporters hier eens!"

Club Brugge heeft AA Gent woensdagavond verslagen met 1-0 na een fantastische wedstrijd. Blauw-zwart mag zich zo, voor het tweede jaar op rij, opmaken voor de bekerfinale.

Geen enkele Club-speler die er zijn kop niet voor legde tegen de Buffalo’s, tot grote tevredenheid van Ruud Vormer. “Een prima mentaliteit vandaag bij ons. En kijk die supporters hier eens! Dat is toch fantastisch?”, reageert de Nederlander bij Sporza.

“Het zat er gewoon in vandaag”, gaat hij verder. “In de eerste helft hebben we misschien iets te weinig gedaan met onze kansjes, maar we hebben gewonnen. En nu gaan we naar de finale!” Ook de Brugse aanhang was helemaal in vorm. “Hier doe je het voor als voetballer. Top toch!”, aldus een dolblije Vormer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws