Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Ik koop mezelf niet meer op Football Manager”

Vormer: "Ik koop mezelf niet meer op Football Manager"

Ruud Vormer woont momenteel nog alleen in Gent, maar vanaf juni komt zijn vrouw hem vergezellen. Nu heeft de Nederlandse middenvelder dan ook nog tijd voor spelletjes zoals Football Manager. In zijn gekende enthousiaste stijl vertelt hij over zijn favoriete voetbalspel.

“Ik zit er nog steeds middenin. Ik moet nu volop doorgaan, hé. In juni komt m’n vrouw bij me in Gent wonen. En dan mag ik niet meer spelen”, lacht Vormer.

“Ik ben ondertussen ontslagen als coach van Club Brugge en Feyenoord. Maar met Manchester United lukt het wel. Ondertussen pakte ik al twee titels. Ik koop mezelf niet meer als speler, hé”, gaat hij verder bij Voetbalkrant. Op FIFA, aan ander populair voetbalspel, werd zijn ranking nochtans verhoogd. “Mijn waarde steeg van 74 naar 76”, roept de Nederlander het uit. “Al speel ik meer Pro Evolution Soccer, hoor.”

Dankzij onder meer Football Manager gaat Vormer straks misschien zelf als coach aan de slag. “Ik zie mezelf na mijn carrière wel trainer worden. Of misschien coach ik wel de jeugdspelertjes bij Club Brugge of AZ”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws