Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Die ouwe naast me heeft zóveel ervaring!”

Vormer Die ouwe naast me heeft zóveel ervaring!

Club Brugge trekt de laatste rechte lijn richting play-offs als één van de titelfavorieten in. Ruud Vormer is ambitieus, maar beseft dat blauw-zwart de voetjes op de grond moet houden.

Club won afgelopen week 2x van Gent, maar dat is geen reden tot grootspraak bij Vormer. “We zijn allemaal heel relaxed. Het is even genieten na die twee overwinningen, maar we zijn er nog lang niet. Het is vooral belangrijk om deze lijn door te trekken”, vertelt Vormer aan Voetbalkrant.

“Nu kijkt iedereen opnieuw naar ons. Dat maakten we vorig seizoen ook mee”, gaat hij verder. “Maar ik wil niet van extra druk spreken. Bij een topclub als Club Brugge is er altijd druk. Maar in de kleedkamer is er voorlopig nog niet over de titel gesproken.”

Fans van Club en Feyenoord vergelijkbaar

Vormer streek eind 2014 in Jan Breydel neer en groeide er in geen tijd uit tot publiekslieveling. “Ik had het er gisteren nog over met mijn vrouw”, lacht de middenvelder. “Ik geniet er zo hard van dat ik kan spelen, winnen én dat ik een belangrijke rol heb in het elftal. Ik probeer het team aan te jagen en te leiden. Maar die ouwe (Timmy Simons, nvdr) naast me heeft zoveel ervaring!”

De laatste tijd worden de Brugse fans geprezen voor hun belangrijke steun. Maar Vormer maakte wat dat betreft al wel wat mee in De Kuip, het stadion van Feyenoord. “Je kan de fans van Club en Feyenoord vergelijken. Maar… in De Kuip is het nóg meer. Dat is ook logisch: bij Feyenoord zitten er zestigduizend fanatiekelingen te schreeuwen. Ik vind het overigens ook heel leuk om op het veld van Standard te voetballen. Die fans hebben er ook altijd zin in.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws