Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vertenten geeft Simons koekje van eigen deeg

Vertenten geeft Simons koekje van eigen deeg

Club Brugge zet zijn zegereeks in de Jupiler Pro League gewoon verder. Ook in Oostende werd er immers met 0-2 gewonnen. Die match startte met een grappige noot.

Vorige week begon Timmy Simons op heerlijke wijze aan zijn wedstrijd tegen AA Gent. Gent-kapitein Sven Kums verloor de toss en kon er bijgevolg niet voor zorgen dat blauw-zwart al in de eerste helft naar zijn spionkop moest spelen. “Waarom veranderen Sven, hé? Waarom veranderen?”, grapte Simons.

Een voorval dat scheidsrechter Bart Vertenten duidelijk niet ontgaan was. Deze keer vroeg hij na de toss aan Simons: “Waarom veranderen, Timmy?”. Een grapje dat duidelijk in de smaak viel bij de Brugse kapitein.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws