Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verschueren blikt terug op duel tegen Club: “Hij is één van de beste spelers in België”

Verschueren blikt terug op eerste basisplaats tegen Club Hij is één van de beste spelers in België

Club Brugge won afgelopen vrijdag met overduidelijke 6-0-cijfers van Westerlo en stuurde Bob Peeters en zijn manschappen met het schaamrood op de wangen terug richting de Kempen. Westerlo-middenvelder Arno Verschueren kreeg in Jan Breydel zijn eerste basisplaats, maar werd met een erg moeilijke opdracht opgezadeld.

“Het was mijn taak om Hans Vanaken van kortbij te volgen en zijn spel in de war te sturen”, verklaart Verschueren in HLN. Niet bepaald een geslaagde missie, gezien het feit dat de Brugse middenvelder twee keer de weg naar doel vond en met assists mocht strooien.

“Tja, het is lastig om tegen één van de beste spelers van de Belgische competitie te moeten opboksen. Het was gewoon onmogelijk om hem altijd en overal te volgen”, vertelt de 18-jarige middenvelder. “Al wisten we op voorhand dat we voor een aartsmoeilijke opdracht stonden tegen Club Brugge en dat het quasi onmogelijk was om iets te rapen tegen één van de uitgesproken titelkandidaten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws